Night Hawk, 4. etappe Røyken OL (10.08.2019)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 11.44 km
Tid: 95:07
Gj.sn. HR: 161
Maksimum HR: 180
Dårlig form etter mye skader og sykdom og hadde heller ikke trent noe natt. Likevel lengste etappen. Håpet på å gjøre et bra teknisk løp og ikke tape for mye på farta. Lang og stressende reisedag før løpet

Starter greit, løper ganske fort mot startpost og siger så sakte bakover i feltet inn til skogen. Legger meg så i køen inn over mot posten og tror jeg har god kontroll. Men feiltolker kartet, forstår ingenting og bommer nesten 3 min. Ut av posten mister jeg så begge lyktene og styrer med å få dem på plass igjen. Løper planløst mot 2. og blir med en gjeng og bommer i grøntfeltet. Taper nye 2 min. Krisestart...

Fortsetter greit til 3 og 4 sammen med noen andre, eget og dårlig gjennomført veivalg til 5. Løper middels fram til 9, men sliter veldig med flyten. Der forsvinenr de jeg er med og jeg blir alene.

9-12 er tungt og jeg begynner å bli veldig sliten. Særlig oppover. Sliter også med å lese kartet i fart, og med å løpe i de steinete områdene. Mister litt piffen.

12-M går sakte og kontrollert. Orker ikke å presse så mye og begynner å få vondt i venstre lår når jeg løper. Tar det derfor også litt roligere.

Kommer inn 33 min bak tet. Lang og tung dag i skogen.
Vis kommentarer (0)
 
Night Hawk, 4. etappe Røyken OL (10.08.2019) Night Hawk, 4. etappe Røyken OL (10.08.2019)