Tid: 35:26
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 183
Siste dagen og kortdistanse. Planen var å løpe som dagen før, men prøve å nøle litt raskere. Dvs holde litt høyere fart når jeg leser mye kart.

Gjennomfører et veldig veldig bra løp teknisk. Feilfritt fram til 7, snubler på veg til 8 og kommer litt ut av flytfølelsen, men løper fortsatt bra. Dagens eneste "bom" kommer til 10, der jeg er litt langt venstre og taper 8-10 sekunder. Litt nøling mot 14 og 15 når jeg skjønner at jeg har gjort et veldig bra løp og er redd for å bomme, men treffer bra. Avslutter veldig bra på slutten.

BLir nummer 7 på løpet og 7 totalt. Er drøyt 4 min bak vinneren som har løpt et veldig bra løp og vinner klart. Ingen rå følelse fysisk, og jeg safer kanskje litt mye på kortstrekkene, men et veldig bra løp, og noe av det beste jeg har gjort teknisk noen gang. Veldig gøy!

KM-tid i luftlinje på 5:30 og jeg løper bare 300 m (4,8%) ekstra iforhold til streken. Strekktidene sier jeg er 45 sekunder fra et optimalt løp, mens vinneren var 33 sekunder fra. Alle andre var mer enn 1 minutt fra et optimalt løp