Pri-O-løpet, klubbmesterskap B&OI (12.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 0.89 km
Tid: 6:45
Gj.sn. HR: 183
Maksimum HR: 194
PRI-O-løpet er en omvendt jaktstart der man utifra resultater og kilometertider tidligere i sesongen får en starttid slik at alle i teorien skal komme i mål til samme tid. Jeg fikk en litt tidligere starttid enn planlagt siden jeg var nyoperert, men startet likevel sist siden Espen og Arild ikke løp. Foran meg startet det 52 løpere av begge kjønn og alt fra ungdommer til veteraner på over 70.

Første løp etter operasjon. Og på forhånd hadde jeg ikke løpt mer enn 15 meter. Derfor skulle jeg ta det rolig, løpe i jevn flytfart og være forsiktig med hvor jeg satt beina.

S-1: Glemmer å starte klokka og jogger halvrolig avgårde på stien.
1-2: Bra veivalg og tråkk i det høye gresset. Møter Svein Henrik H i posten
2-3: Løper med SHH3-4: Usikker på hvor bra veialaget var. Mye tett skog og stygt under kraftgata. Tar det også ganske rolig der. Er 15 sek bak Svein Henrik i posten
4-5: Ok, første del, men dårlig retning og mye undervegetasjon etter kryssing av traktorvegen. Møter Håvard S i posten
5-6: Begynner å bli litt gira og øker farta litt. Tenker at posten er litt vanskelig og at jeg kan avansere hvis jeg spikrer den. Begynner å ta igjen litt flere folk og møter også SHH i posten igjen
6-7: Blir fraløpt av SHH ned fra 6. Men konkurranseinstinktet tar overhånd og jeg bestemmer meg for at jeg vl være før han i mål. Løper ganske fort etter at vi krysser elva og er litt før ham i posten.
7-8: Øker farta ytterligere ut av 7 og løper fort til 8. Vinner strekket med 7 sekunder og når makspuls på 194 (det klarer jeg nesten bare når jeg er i skikkelig dårlig form)
8-9: Ser at SHH er et stykke bak så senker farta litt igjen. Begynner å bli ganske folksomt så jeg prøver å komme meg forbi flest mulig av veteranløperne som er rundt meg.
9-M: ingen foran meg i spurten så jogger inn.

Viser seg at jeg kom i mål bare 15 sek bak Marit som startet ca 14 min før meg. Artig. Kommer ganske langt bak i feltet, men det er ikke så rart. Har 5. beste tid, som også er greit med tanke på at jeg er skadet og løp relativt rolig mye av løpet.

Oteknisk er det stort sett ok. Men veivalg og gjennomføring til 4 og 5 burde vært bedre
Vis kommentarer (0)
 
Pri-O-løpet, klubbmesterskap B&OI (12.09.2017) Pri-O-løpet, klubbmesterskap B&OI (12.09.2017)