Nattsprint, Fellesstart (26.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bodøsjøen
Arrangør: Elisabet og Håkon
Distanse: 2.18 km
Tid: 14:14
Gj.sn. HR: 172
Maksimum HR: 188
Gøy med natt og fellesstart, selv om jeg gjerne skulle hatt et litt mer teknisk terreng nå som jeg er i så dårlig form.

Interessant gafling i starten der jeg hadde 1-2-3-4-5. Mens mine hardeste konkurrenter hadde 3-4-1-2-5

S-5: Løper fort ut fra start som om jeg var i normal form og begynner å kjenne farta allerede til 2. og må roe litt ned. Løper ellers bra og stempler i 5 rett foran Espen og Håvard som kommer inn fra sida. Skjønner ingenting av hvordan gaflinga fungerer
5-6: Merker fort at jeg ikke klarer å løpe fra de andre så roer litt ned og fokuserer på å treffe posten bra
6-7: Løper på en dårlig retning i starten og blir løpende i en tett grønn li istedenfor over toppen.Når de andre i tillegg finner en ny sti som går i riktig retning taper jeg veldig mye og er plutselig 25 sek bak.
7-8: Spurtstrekk der det var premie til beste strekktid. Jeg tok det litt roligere og fant heller ikke optimal trase ned gjennom skogen og tapte enda 20 sekunder til de foran. Ser de andre i 9, når jeg er i 8.
8-9: Løper relativt fort og bra og tar inn et par sekunder
9-10: Vinner såvidt dette strekket også
10-11: Må passere masse C-løpere, men ellers ingen problem. Espen og Håvard bommer her, så jeg er plutselig rett før dem igjen
11-12: Prøver å dra opp farta bortover veien, men merker at de andre henger lett på. Tenker jeg heller må avgjøre dette mot slutten. Treffer posten fint
12-13: Løper på dårlig retning bortover lia og tar ikke nok høyde. Ser de andre er lenger opp og korrigerer, men for lite og for sent. Taper 22 sekunder og er igjen bak de andre.
13-14: Har en bedre linje enn de andre, men stopper litt når jeg kommer ned på stien og klarer ikke å knappe innpå noe
14-15: Løper bra fort bortover veien og er under 3 min/km for første gang i år sikkert. Tar inn noen sekunder, men setter meg litt fast i bushen inn mot posten og taper kanskje litt igjen.
15-M: Når jeg krysser veien ser jeg at begge de andre er litt for langt foran og gir litt opp, jogger inn til 3. plass snaut 20 sekunder bak Espen og litt mindre bak Håvard (resultatene er litt feil for min del).

Artig løp! Og gøy med dueller mann mot mann. Jeg taper for mye tid både til 8,9 og 13. Dette skyldes at jeg ikke tar eg tid til å løpe på gode retninger gjennom grønten og kanskje lar meg stresse litt av at jeg ligger først.

Ellers gjør jeg også mye bra fra S-6 og 8-12
Vis kommentarer (0)
 
Nattsprint, Fellesstart (26.09.2017) Nattsprint, Fellesstart (26.09.2017)