Jukola-trening o-intervall (31.05.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Heggmoen
Arrangør: Amund og meg
Distanse: 5.25 km
Tid: 53:52
Gj.sn. HR: 152
Maksimum HR: 182
O-intervaller med felels/jaktstart på Heggmoen. Hele Jukola-laget + Marte, Øyvind Johan og Eirill var med.

Fine løyper av Amund.

1. drag: Lars starter knalltøft oppover vegen. Jeg merker at jeg har løpt harde løp de to forrige dagene og sliter med farta. Jeg er såvidt foran Espen og Håvard i 1, får en liten luke til 2, og er først resten av draget. God teknisk start, men jeg fikk det nok litt enkelt siden flere av de andre tok denne som oppvarming

2. drag: Jentene og veteranene starta 40-60 sekunder foran H15-31 klassen. Jeg er først av oss forbi renseanlegget, men blir dratt med av Eirill og Lars mot den andre gaflingen. Gjør så en stor paralellfeil og taper nærmere 2 min. Prøver å ta igjen det tapte ved å løpe fort til 5 og bommer enda mer. Resten av draget er tungt fysisk, men bra teknisk.

3. drag: Ny jaktstart. Sammen med Espen og Håvard i 9. De drar opp farta mot 10 og jeg tar meg ikke tid til å lese kartet skikkelig. Jeg finner og et lite myrsig som er akkurat for lite til å stå på kartet og blir litt forvirra av det. Taper nok ca 45 sek her. Resten av draget går bra og jeg kommer i mål rett bak Espen og Håvard.

4. drag: Starter bra, litt usikker på om vi er riktig i 13. Ligger bak Espen og Håvard til 14, men kan se ut til at vi stoppa for tidlig, men vi så ingen andre steiner lenger øst. Vi kommer for langt høyre ned lia, jeg skjønner det litt før og er foran i sistepost. Får noen meter på Espen ut av posten, men han drar rett på i innspurten og vi kommer helt likt i mål.

Artig, men slitsom økt. Jeg merket at de siste dagenes løp satt i beina fortsatt. Mye bra løping av de andre, men selv er jeg ikke fornøyd. Dette skulle være en stafettrening, men fokuset mitt var alt for offensivt og jeg hadde unødvendige bommer på både 4, 5 og 10 fordi jeg ikke leste nok kart. Det skal ikke skje på Jukola
Vis kommentarer (0)
 
Jukola-trening o-intervall (31.05.2018) Jukola-trening o-intervall (31.05.2018)