O-intervall i Klungsetmarka (07.06.2018)
Kategori: Trening
Arrangør: Amund
Distanse: 6.66 km
Tid: 65:24
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 178
Jukola-relevante intervaller med 5/7 av Jukola-laget og Marte

Vi delte opp de to første dragene i to for å få mer dueller mann mot mann. Så det ble pauser på høydepunktet mellom 3 og 4.

1. Drag: Håvard starter i supertempo bortover skiløypa. Jeg har bra trase inn i posten, men blir stående i myra i 15 sekudner før jeg ser postskjermen. Mot 2 jager jeg ryggen til Espen og tror jeg er smart når jeg drar opp alt for langt til høyre inn i posten. Resten av draget ligger jeg 20 m bak og håper han skal gjøre noe feil, men det gjør han ikke.
2. Drag: Bra gjennomføring til 4 og de andre ligger bak meg. Espen passerer til 5, men nøler mot posten og jeg er først igjen. Han passerer igjen mot 6, men det er veldig tett nedi lia og begge to må stoppe for å lese oss inn. Jeg forstår først hvor vi er og er alene i tet resten av draget. Møter en elg
3. Drag: Jeg får ikke helt grep på stiene i starten, men klarer meg ok og er rett bak Espen i 7, jeg er mer offensiv ned lia og leder, men stempler på feil merkebånd uten å sjekke hva slags detalj jeg skal ha. Det blir følgefeil mot mål og jeg nøler mye fordi ingenting stemmer. Jeg komemr først, men er dsq
4. Drag: Jeg ligger foran og drar med Espen på en paralellfeil til 9. Vi blir tilslutt enig om at vi er riktig, men vi var feil. Skjønner ingenting først når jeg kommer til myra, men drar så greit til 10. Ligger rett bak Espen og Håvard resten av draget.
5. Drag: Jeg ligger først til 12. Løper dårlig til 13 og i posten skjønner vi ingenting siden grøntfeltet er helt åpent. Men forstår at vi er rett og fortsetter. Er sammen med Espen i både 14 og 15. Til 16 er vi gafla og jeg blir alene. Litt nøling inn i 17 da jeg mistolker kurvebildet litt. Burde ikke løpt den lille stien til mål. Men det holder til seier med et lite halvminutt før Espen.

Artig og periodevis veldig krevende økt. Bra å få litt god stafettrening før Jukola. To unødvendige DSQ og litt småsurr, men helt greit teknisk. Må jobbe med å stole på meg selv og lese kartet aktivt når de andre ligger foran.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervall i Klungsetmarka (07.06.2018) O-intervall i Klungsetmarka (07.06.2018)