KM Ultralang, Nordland (10.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 15.44 km
Tid: 116:27
Gj.sn. HR: 153
Maksimum HR: 169
Det er flere år siden sist jeg løp så langt. Sist jeg løp lenger var i juli 2015. Jeg hadde også hatt vondt i venstre akilles i det siste, så jeg ville ta det litt rolig og se det ann.

S-1: Ok start, litt rotete midtveis og jeg klarer ikke finne den gule flekken i søkket midtveis. Blir veldig usikker og nøler i 15-20 sek før jeg drar opp lia og antar jeg er rett. Bra kontroll inn mot posten og jeg sjekker heldigvis ikke koden som var feil og forvirra mange løpere.
1-2: Jeg tror høyre på veg er bedre for meg, men for å spare akillesen drar jeg rett på. Litt mye S-form etter 7 og en 10 sek bom inn i posten.
2-3: Bra veivalg og gjennomføring, men ut fra siste myra skal jeg dra ned en stripe med hvitt og gult inn i posten. Men til høyre for meg synes jeg det er veldig tett og grønt så jeg drar for langt venstre. Forstår etterhvert at jeg er feil og drar på tvers inn i skogen. Klarer likevel å bomme enda mer i grønten og får ingenting til å stemme. Blir tilslutt reddet av Even-Johan etter å ha bommet drøyt 3 min.
3-4: Ligger 50 m bak Even- Johan i starten. Forskjellige veivalg midtveis og jeg tjener kanskje bittelitt på det, men er fortsatt bak i posten.
4-5: Ligger bak
5-6: Forskjellig veivalg fra Even Johan i starten. Møter han igjen ved vannet halvveis før han løper fra meg ned lia der jeg må være forsiktig med akillesen. Kommer igjen bak han på slutten og løper litt bedre ned lia.
6-7: Drikker saft og spiser marsipan. Ligger så bak Even-Johan på rundtveivalget.
7-8: Bak Even-Johan, men vi tar forskejllige veivalg ganske fort. Møter han igjen i 8.
8-9: Tenkte å løper rundt venstre, men kom for langt høyre ned lia. Litt unødvendig sikk-sakk mellom kollene, men har kontroll. Posten er enkel fra traktorvegen.
9-10: Rotete gjennomføring med nøling og usikkerhet flere steder.
10-11: Bra veivalg og gjennomføring og helgens eneste strekkseier!
11-12: Ok, skulle treffe stien i starten men rundet feil kolle, så litt nøling der. Resten er lett.
12-13: Orienterer bra, men kunne nok tatt en mer direkte rute
13-14: Veldig bra, en av dagens beste og morsomste strekk
14-15: Litt kjedelig veivalg, men enkelt og sikkert
15-16: Ok. Bare å komme seg til stien, Yngve fant nok en bedre trase
16-M: Spurt

Ganske bra teknisk, med unntak av stor bom på 3 der jeg ihvertfall kan skylde litt på kartet.

Artig duell med Even-Johan som jeg ligger bak fra 3-8. Han løp stortsett bittelitt raskere enn meg, og vi tok mye forskejllige veivalg der jeg stortsett tjente bittelitt på veivalgene.

Løper i et ganske behagelig tempo uten å presse for mye og kunne fint holdt samme farta en time til. Utrolig fint terreng på de gule toppene, og veldig morsomt terreng på sisterunden i det grønne. Der koste jeg meg!
Vis kommentarer (0)
 
KM Ultralang, Nordland (10.06.2018) KM Ultralang, Nordland (10.06.2018)