NC jaktstart (14.10.2018)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 8.63 km
Tid: 72:56
Gj.sn. HR: 158
Maksimum HR: 181
Etter dagen før var jeg veldig sliten og usikker på om hvor lurt det var å løpe. Jeg bestemte meg for å gi det et forsøk, men ville ikke presse meg alt for hardt. Jeg skulle gå ut i felelsstart med alle som var mer enn 15 min bak på natta. Fellesstart i tungt terreng når man er i dårlig form pleier ikke være så veldig gøy... Løp også med piggfrie sko, noe som var veldig dumt. Mye glatte stein og svaberg selv om det ikke hadde regnet.

S-1: Jeg føler meg daff på start, men når starten går er jeg raskt ute og er først på startpost. Legger meg så bak Håvard W bortover stien. Oppdager at skoene er glatte og holder på å falle stygt. Håvard og jeg løper rett på til posten, mens noen av de andre sparer mer høyde og tjener noen sekunder.
1-2: Løper etter de andre med middels kontroll. En del av de andre bommer i posten og lurer nesten meg. Jeg skjønner det veldig fort, men Håvard får luke og forsvinner
2-3: Først i klynga i starten. må gå i bakkene og har en unødvendig bue og passerer av flere.
3-4: Henger på de andre. Sliten og har det ikke så gøy. Hopper ned en skrent og lander på en litt for liten hylle og tyner nesten stygt, men klarer meg akkruat
4-5: Bak de andre. Sølberg jogger bak meg og alle andre er 20 m foran. Mye glatte svaberg.
5-6: Løper bedre enn de andre i starten og får kontakt på stien. Bestemmer meg så på impuls om å ta venstre"veivalget" opp på sti med 40 m ekstra stigning. Mest for å bli kvitt de andre og få løpe alene. Idiotisk veivalg. Men blir kvitt de andre og blir tatt igjen av Sølberg.
6-7: Transport. Går oppover
7-8: Syns høyre ser stygt ut så drar venstre. Sikkert ikke lurt. Faller og slår halebeinet rett før de bratte bakkene ned. Blir sittende et halvminutt før jeg orker å fortsette og gir litt opp. Løper veldig rolig og forsiktig ned til posten der jeg møter A Wigaard.
8-9: Annet veivalg enn Wigaard. Men det skiller lite. Møter 2 gamle damer på fottur som spør om veien. Tar igjen Gunnar på slutten og blir lurt til å dra over toppen istedenfor rundt på myr. Ser også Sølberg ut av posten.
9-10: Unødvendig venstrebue og taper til de andre
10-13: Ligger litt bak Gunnar og prøver å ta han på orienteringa. Får en liten luke på Wigaard.
13-14: Veldig rotete gjennomføring første del og mister ryggen til Gunnar. Begynner å bli ganske lei av tungt terreng, sliten kropp og glatte sko
14-19: Demotivert og løper halvrolig i I2. Er ikke spesielt på i orienteringa, men finner fram.
19-20: Gidder ikke lese kartet skikkelig og bommer 1 min.
20-M: Jogger i mål

Ikke så morsomt løp for min del. Sliten i kroppen etter sykdom og natt-nm. Jeg er heller ikke så glad i fellesstart. Ekstremt mye stigning med over 400 m på 7 km og mye bush og steinete bunn. At skoene mine var glatte og sklei hjalp heller ikke.

Orienterer helt ok, men det er heller ikke så vanskelig når man løper såpass sakte. Tåpelig bom på 20 og tåpelig veivalg til 6. Ellers ok
Vis kommentarer (0)
 
NC jaktstart (14.10.2018) NC jaktstart (14.10.2018)