O-festival dag 2 A-kort (23.06.2012)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 7.25 km
Tid: 44:14
Var fortsatt skada når jeg meldte meg på løpene, så det ble A-kort de to siste dagene. Mye oppover til start, noe jeg liker godt!

Skal løpe på kurs til den lange myra og inn i posten til 1. men kommer for langt og stoler mer på kompasset enn mine egne øyne. Dårlig start og 30 sek tidstap, fortsetter bra og gjennomfører langstrekket veldig bra, regner med at det er dagens siste motbakke, og presser litt ekstra. 4: perfekt. Til 5. velger jeg å løpe sikkert rundt på myr for å ikke bomme, sakl så kutte fra myrhjørnet via den lille myra og inn i posten. Sjekker ikke kompasset og løper i helt feil retning, finenr da selvfølgelig ingen liten myr, men leser meg inn på 6. post. 1:40 tidstap. Har vært på 6. post før, og gidder ikke å lese kart når jeg skal tilbake, taper derfor 20+ sekunder. Sløvt... God periode fra 6.-9. men nøler litt inn i 9. da terrenget er veldig diffust. Gjør så en totalt unødvendig bom i 10. post. Tror at posten ligger helt vest i den lille myra og bommer 20 sek. Prøver å ta offensive veivalg og jobbe med kompasset på slutten, men det resulterer i småbommer til både 11, 14 og 16. Bra spurt.

Er nok litt overtent når jeg skal løpe et skikkelig terreng-o-løp igjen og gjør mange små feil. Også en stor bom som skal være helt unødvendig. Har litt å jobbe med!
Vis kommentarer (0)
 
O-festival dag 2 A-kort (23.06.2012)