Rørholtmarka rundt, H17-AK (08.11.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rørholtmarka
Distanse: 9.33 km
Tid: 59:03
Gj.sn. HR: 172
Maksimum HR: 189
Fellesstart langdistanse og lengste løpetur siden NM. Jeg løp a-kortløypa, men hadde felles løype med langløypa som hadde en ekstra 4 km etter passering arena.

S-1: Må stå i kø for å nulle og kommer litt seint avgårde. Presser så litt på på veien og løper inn langløypeløperne som startet 10 sek før oss. Rykker litt på slutten av veiene og får en bitteliten luke som jeg regner med å trenge før motbakkene i terrenget. Passeres av Jon Nilsen +1 i hogstfeltet og ligger bak og kontrollerer. Ser så at Jon drar inn i "feil" søkk inn mot posten og ler for meg selv. Men det er vi andre som er feil og bommer 40 sek. Er nå langt bak i køen av løpere.
1-2: Løper ganske fort på rygger og leser lite kart. Får etterhvert kontakt med gruppa til Dag Steinar og ser også Jon et stykke foran. Men plutselig stemmer ingenting og jeg er i et grønt søkk. Bommer 1:20 i posten og er nå enda lenger bak i køen.
2-3: Ligger stort sett i køen og er litt demotivert. Egen trase inn i posten der jeg tjener litt.
3-4: God kontroll, og når de andre nøler er jeg først i posten (av min klynge)
4-5: Får endelig orientert litt selvstendig. Men tar noe unødvendig stigning og taper 20-30 sek til de som løper mer høyrebue, er nå bak i køen igjen.
5-6: Løper meg opp i tet av klynga på veien og tar et eget veivalg på slutten. Tjener ca 10 sek til Ola Marius som løper rett på, og 30 sek til de som løper helt rundt venstre. Er nå helt først ti klynga.
6-7: Litt nøling, men ok. Ser to løpere langt foran meg.
7-M: Hadde bestemt meg for veivalget allerede ut av 6. Men etter 20 m oppdager jeg venstreveivalget som jeg ser er bedre. Men gjennomfører bra og kommer ut rett foran Ola Marius på stien. Må spurte En del for å holde beste ungdomsløper bak meg inn mot mål, men det holder.

Vinner AK og kortløypa, men blir knust av Jon Nilsen på førsterunden og har også to andre løpere litt foran meg. Det skyldes bommene på første og andre post, totalt unødvendige bommer i et fellesstartløp. Ellers er jeg stort sett fornøyd. Var gøy!

Vis kommentarer (0)
 
Rørholtmarka rundt, H17-AK (08.11.2014) Rørholtmarka rundt, H17-AK (08.11.2014)