KKC 3 (10.10.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Herbernheia
Distanse: 5.57 km
Tid: 40:52
Veldig stort og bra startfelt med nesten 50 av trøndelags beste nattløpere.

S-1: Er bra med i starten, men synes vi drar litt langt høyre, og blir med noen som ligger mer til venstre. Ender tilslutt med en mellomting og må løpe gjennom mye tett bush. Ikke optimalt Leser meg inn ved huset og går via stupet og sørover. Ser en gaflingspost og nøler 5 sek inn i posten. Er allerede her et halvminutt bak Stålet
1-2: Følger lyktene, men leser kartet aktivt. Ser tet ganske langt fram.
2-3: Tar eget veivalg rundt høyre, løper meg litt opp og har beste strekktid på denen gaflingen
3-4: Gutser bra ned lia. Følger Thomas rett på og klatrer litt for mye, unødvendig. Drar over myra og ser masse lykter som drar opp mot gaflingsposten, jeg ser den hvite kollen og vet jeg skal lenger ned. Løper alene mot høyre og tar kurs fra myra og går rett i posten. Drar en liten klynge.
4-5: Løper med en gjeng som kommer fra gaflingsposten, UFI kommer forbi og flyter bortover oppå myrene. Løper rett fra meg.
5-6: Tar helt eget veivalg og løper alene, blir litt passiv når jeg er alene, men tar igjen Ulf inn i posten.
6-7: Mye folk i skogen, litt dårlig veivalg. Dårlig trase inn i posten.
7-8: Har en plan om å dra tilbake der jeg kommer fra, men er stressa og blir med de foran meg... Ender opp med et rotete veivalg.
8-9: Løper med Ulf og Ståle. Gidder ikke løpe rundt i myr og kutter alene over det hvite. Kommer til gaflingsposten ved skrenten og tror jeg er på flata rett vest ofr posten min. Skjønner det etter et øyeblikk og følger Kristian inn i posten.
9-10: Drar på litt nedover myrene, men nøler litt inn omt posten og stempler litt bak Kristian
10-11: Følger Kristian, syns det går litt sakte og prøver å komme meg forbi, ender opp med å dra litt venstre. For langt venstre, er 11 sek bak i posten.
11-M: Hører Fredrik og Tjukken bak meg i posten, prøver å løpe på, men blir sittende fast i grøntfeltet, kommer meg gjennom på 2. forsøk. Er likevel bare 1 sek bak beste strekktid

Blir nummer 11, 48 sek bak. Tapte mesteparten til 1. post, men gjorde også noen småfeil og dårlige traseer senere. Uansett var det formen som var begrensningen idag, kunne ikke løpe inn rygger, og var avhengig av å ta dem på orienteringa, da blir det vanskelig. Er også offensiv og gjør mine egne ting hele veien, bra taktisk. Godt fornøyd!
Vis kommentarer (0)
 
KKC 3 (10.10.2012)