Elitserien mellom (mellompers) (05.04.2010)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 8.05 km
Tid: 40:30
De fleste NTNUIerne løp i E3 sammen med masse andre utlendinger. Jeg var klar for revansje etter gårsdagens løp og hadde planlagt nøye hvordan jeg skulle angripe løpet.

S-1: Starter litt nølende
1-2: Finner en veldig fin trase og løper veldig fort gjennom bushen, får en listen sving men er likevel bare 9 sek bak bestestrekktid.
2-3: Liten svin inn i posten og taper 10-15 sek
3-4: Bra
4-5: Følger planen bra, full fart på grov kurs til jordet og rundt på sti.
5-6: Følger også her planen bra med en overdrevet nøyaktig kompasskurs
6-9: Løper greit, kommer sammen med en svnesk som drar opp farta, men også gjør at vi bommer litt.
9-11: Middels og liten sving i 11
11-12: Bra
12-13: Oppdager at løpet snart er over og at jeg ikke er sliten, drar opp farta og løper knallbra
13-14: Løper fort, men rett på var nok bedre
14-16: Fortsetter å løpe veldig bra
16-M: Litt defensiv for å ikke drite meg ut, men avslutter greit.

Løper mitt livs til da klart beste o-løp, og fortsatt kanskje det beste jeg har gjort på mellom. Blir nummer 7 og beste NTNUIer. Særlig avslutningen var bra, og fra 12 til mål tok jeg inn 16 sek på vinneren og løp meg opp 4 plasser.