KKC 5 (24.10.2012)
Kategori: Konkurranse
Arrangør: Hallvard og Mathilde
Distanse: 6.68 km
Tid: 51:29
Jaktstart der jeg gikk ut 2:55 bak. Fokus var å presse meg hardere fysisk og orientere like bra som sist.

S-1: Har bra kontroll og løper inn et par rygger ned lia.
1-2: Løper meg oppover i feltet og er tilsutt i 2. posisjon på gruppa som startet mellom 2 og 3 min bak. Håvar virker sikker i front, men drar feil etter myra, jeg skjønner det og er først i posten.
2-3: Legger meg bak Hansi og Kjetil, henger ned til myra og skal lese meg inn der, men de drar opp med en gang og jeg blir med. Mister helt kartkontakt, mye tett bush også. Taper et lite minutt.
3-4: Bra
4-5: Føler at jeg har et gir mer enn tidligere og løper meg opp i tet av klynga, særlig nedover kan jeg ta mye. Men drar ut på nesa og ombestemmer meg ved bekken, ender opp bak i klynga igjen. Henger og får syra opp mot posten.
5-6: Tar eget veivalg i starten, klatrer bra og stempler rett bak Mathias.
6-7: Dårlig trasee gjennom det grønne, løper så myr og har god retning mot posten. Synes det blir veldig langt ned, og må ta et par kartstopp. Men ser skillet mot det grønne og tar posten. Sniker meg ned og tar den.
7-8: Tok ut veivalget på vei til 5. ser ingen foran meg bortover veien og lurer på om jeg er i tet. Men ser såvidt teten langt framme over myra etter veien. Og ser også at det er en stor gruppe et minutt bak meg. Vet at stien er veldig dårlig og prøver istedet og dra via 2. Blir tatt igjen inn mot posten, blir stressa og gjør en paralellfeil som koster 2,5 min....
8-9: Boble i kompasset, liten sving
9-10: Følger Wolf og Stian
10-11: Satser på eget veivalg, masse syre. Taper på det.
11-M: Wolfgang er 2 sek bak, spurter derfor ganske bra, har overraskende mye å gi.

Dårlig teknisk men overraskende bra fysisk. Har ikke samme roen som for to uker siden (vanskligere løype også)
Morsomt uansett!
Vis kommentarer (0)
 
KKC 5 (24.10.2012)