Tsjekkerstafett (11.12.2012)
Kategori: Trening
Kart/område: Granåsen
Arrangør: Terje Maroni
Distanse: 6.85 km
Tid: 67:55
Gj.sn. HR: 150
Maksimum HR: 184
Flott økt med mange vanskelige poster. Hodet mitt var dessverre ikke på plass etter to julebord og en eksamen de siste dagene... Løp på lag med løypelegger-Terje på de første 5 og Hansi på de siste 3.

Drag 1: Fellesstart og jeg drar rett på. Alle andre tar en høyrevariant og jeg blir litt usikker, men er først i posten og spurter på for å holde Thomas bak inn til veksling
Drag 2: Løper ut rett bak Thomas, tar egen trasee, men får ikke tak på myra og stien og tenker at han er riktig (til høyre). Det er han ikke, stempler igjen først men treffer ikke stien ut til krysset. Veksler ca i tet.
Drag 3: Vet ikke helt hvor jeg er når jeg får kartet og gjetter feil. Tror jeg ser vegetasjonsgrensen under streken og spurter bort til den. Feil, blir veldig lysegrønt og finner tilslutt fram. Er nå langt bak
Drag 4: Greit gjennomført, men ser ikke posten første gang jeg er ved søkket. Surrer rundt i 1,5 min før jeg ser den.
Drag 5: Bra, dagens beste drag

Drag 6: Løper såvidt ut i tet, men tror jeg starter lenger øst, har relativt bra kurs, men kommer lat for langt til venstre. Tar meg veldig raskt inn.
Drag 7: ufokusert og gjør en paralellfeil i starten. Skjønner ikke at det lysegrønne er et hogstfelt og ser ikke posten, klarer da heller ikke lese meg inn, sløvt.
Drag 8: Enkelt, og bra gjennomført.
Vis kommentarer (0)
 
Tsjekkerstafett (11.12.2012)